Kvalitetskontrol​

​Vi indleder samarbejdet med at udarbejde en rengøringsløsning, der er præcis så fleksibel, som den skal være i netop din virksomhed.

Miljørent A/S tager ansvar og sikrer kvalitet i arbejdet. Vi holder, hvad vi lover og imødekommer alle rengøringsopgaver til vore kunders tilfredshed.


Vi er meget bevidste om, at gennem høj service, kvalitet og tillid opbygges et længerevarende samarbejde omkring rengøring.

Men kvalitetssikring gør det ikke alene. Alle kunder har en personlig kontaktperson, som har ansvar for deres opgave, og som kunden altid kan få fat på med et direkte telefonnummer og mail. Det er vigtigt for os, at der er nærvær og ansvarlighed i det, vi foretager os.

Overordnet udfører Miljørent A/S to slags kvalitetskontrol, selvkontrol og inspektionskontrol.

Selvkontrollen udføres af uddannede og trænede serviceassistenter i hverdagen. Miljørent A/S uddelegerer til hver serviceassistent ansvaret for et isoleret område, dvs. vigtigheden i at have øjnene med sig og ikke kun slavisk at følge rengøringsplanen men fordele tiden og bruge den, hvor der er behov. 


På vores større pladser arbejder alle i et team, ledet af tilsynsførende,
så man kan hjælpe hinanden, såfremt der skulle opstå situationer, hvor enkelte områder kræver mere end normalt.

Den tilsynsførende har det daglige ansvar, og sikrer at kvaliteten er tilfredsstillende på alle områder. 

Inspektionskontrollen udføres af vores ledere på alle niveauer.

Som dokumentation udarbejdes med faste intervaller en kvalitetsrapport, der viser, hvornår inspektionen har været udført samt resultatet og karakteren af denne.

Kvalitetsrapporten udarbejdes 1 x månedligt, hvis ikke andet aftales.

Inspektøren gennemgår områderne fast 1 x ugentlig, og har løbende kontakt til både tilsynsførende/assistenter samt kundens kontaktperson.

​Firmainformation

Miljørent A/S

CVR: 25124952

Adresseinformation

Yrsavej 34 st

8230 Åbyhøj

Kontaktinformation